Cervikal Spinal Stenos eller Ryggmärgen i kläm i nacken

AIP-kex, tunnt bröd

Av Susanne Nietula Edenvik - 2017-07-20 22:16

Det här använder jag som kex, tacoskal, pizzabitar eller som bröd. Det är inte världens godaste... Men det är ätbart AIP-bröd.

Två små plåtar.

2,5 dl kokosmjölk (eller vatten)
2 dl kokosmjöl
0,5 dl potatismjöl
3-5 krm himalayasalt/havssalt
2 krm örtsalt
1 msk olivolja
1 tsk vitlök
1 tsk persilja

Blanda ihop allt och rör om. Kavla ut tunt på plåt med bakplåtspapper mellan kavel och deg. Skär rutor.
In i varmluftsugn 175°C i c:a 15 minuter tills det fått lite färg. Dra ner till 150°C kör 10 minuter till.
Då blir de till hårda kex. De rutor som inte är hårda kör jag 5 minuter till.

Vill du ha mjuka bröd, så kavla all deg på en plåt och kör i 10 minuter i 200°C varmluft.
De mjuka är godast nybakade. Inte så gott att spara. Men man kan ju prova att frysa ned och ta upp och värma någon dag.

De hårda kexen kan man spara. Gott med kokosolja och salt på :) Gott till räkor.

Dagens tänkvärda:
"The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new."
Socrates

#aip #autoimmunprotokollpaleo #striktpaleo #läkanaturligt

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards